Ograja v rolah/ ograja iz mrežnega pletiva

Naše variante

Odkrijte našo priljubljeno ograjo iz mrežnega pletiva, ki je zdaj na voljo v modni mahovno zeleni in antracitno sivi barvi. Naša ograja iz mrežnega pletiva, ki je na voljo v višinah od 1,00 do 2,00 m, ni le vizualno privlačna, temveč tudi funkcionalno prepričljiva.

Poseben poudarek je na našem lastnem sistemu stebričkov. Ta vam omogoča optimalno napetost ograje iz mrežnega pletiva, da boste lahko dolgo uživali v svoji ograji. Z uporabo našega sistema stebričkov je grdo povešenje stvar preteklosti.

Pri tej ograji iz mrežnega pletiva se lahko zanesete ne samo na kakovost in vzdržljivost, ampak tudi na estetsko obliko, ki se brezhibno zlije z vsakim okoljem. Z našimi visokokakovostnimi ograjami iz mrežnega

pletiva in inovativnim sistemom stebričkov poskrbite za varnost in privlačnost svojega vrta ali zemljišča. Prednost ograje iz mrežnega pletiva je njena vsestranskost pri montaži. Ne glede na vrsto terena lahko ograjo iz mrežnega pletiva optimalno prilagodite svojim potrebam. Najsibo na nagnjenem terenu, stopnicah, za betoniranje ali za pritrjevanje z zatiči – pri nas boste zagotovo našli, kar iščete. Zaradi te prilagodljivosti se naše ograje iz mrežnega pletiva odlično prilagajajo vsakemu okolju in vam omogočajo, da jih preprosto in enostavno montirate v skladu s svojimi individualnimi potrebami.

Pri nas ograje iz mrežnega pletiva ponujamo v treh privlačnih različicah: mahovno zelena, antracitno siva ali vroče pocinkana. Ponujamo tudi ustrezne sisteme vrat, tako da lahko svoje zemljišče opremite ne le z visokokakovostno ograjo, temveč tudi s funkcionalnimi vhodi. S svojo široko ponudbo izdelkov vam zagotavljamo, da boste našli pravo obliko in dizajn za svoje potrebe in okus.

Montaža

Montaža ograje panelna ograja

Svoj ograjni sistem načrtujte že v naprej glede na meje svoje parcele. Izračunajte potrebne komponente. Bodite pozorni na načrtovanje ograjnega sistema, ki je odvisno od terena. Če imate vprašanja glede izračuna ali montaže, se obrnite na proizvajalca (H+S Zauntechnik).

Orodje:

barvni sprej, vrvica, trasirke (če so na voljo), merilni trak, sveder za zemljo, vodna tehtnica, imbus ključ 4 mm, dolgi viličasto obročni ključ 13 mm

Označevanje točk stebričkov:

napenjalni stebriček (premer 59 mm, 1 opora): na začetku, na koncu in za neprekinjeno ograjo vsakih 25 metrov .

Vogalni stebriček (premer 59 mm, 2 opori): Pri spremembah smeri.

Vmesni stebrički (premer 38 mm): na vsakih 2,5-3,0 m.

Upoštevajte, da je potrebno pri neravnem terenu ali stopnicah vedno uporabiti napenjalni stebriček. Stebriček za vrata: Napenjalne in vogalne stebričke podpirajo oporniki, ki morajo biti pritrjeni na stebriček pod kotom 60 stopinj.
Upoštevajte, da je treba za teren ali stopničaste skoke (naklone) vedno uporabiti napenjalni steber. Stebri vrat in vrat: Natezni stebri in kotni stebri so podprti z oporniki, ki so privijačeni na steber pod kotom 60 stopinj.

Izkop lukenj za temelje:

Priporočamo, da izkopljete globoke luknje (približno 80 cm) s premerom približno 25 cm.

Betoniranje stebričkov:

Luknje v tleh je potrebno zapolniti z betonom ter vanje namestiti stebričke in opore. Z vodno tehtnico vodoravno in navpično poravnajte stebričke. Zagotovite, da je zareza na vmesnih stebričkih vedno usmerjena navzven.

Montaža ograje iz mrežnega pletiva:

Ko se beton strdi (v skladu z navodili proizvajalca), lahko začnete z montažo mrežaste ograje. Med stebričke pritrdite tri vrstice napenjalne žice s pomočjo napenjalnega vijaka in neposredne povezave s stebričkom.

Nosilci za napenjalno žico na vmesnih stebričkih se nahajajo pod pokrovom iz PVC (znotraj stebrička). Držala za napenjalno žico potolcite v vmesne stebričke. V ta namen lahko uporabite tudi cevni ključ ali kladivo.

Mrežo odvijte po dolžini ograje in jo približno vsak meter pritrdite na zgornjo vrsto napenjalne žice. En konec mreže prišijte na perforiran trak na napenjalnem drogu ali na povezavo mreže na sistemih za vrata. Mrežo napnite od stebrička do stebrička tako, da bo po celotni sprednji strani širina mreže ležala med zunanjima napenjalnima žicama.

Prišijte jo na perforirani trak naslednjega stebrička. Mrežo povežite z napenjalno žico s šivalno žico, najprej z zgornjo napenjalno žico, nato s spodnjo napenjalno žico in nazadnje s sredinsko napenjalno žico.

Pojdite sedaj direktno v trgovino:

Cink / barvni sprej
Out Of Stock
ograja iz mrežnega pletiva

57,68 165,00 

Napenjalo

2,10 6,10 

Udarno sidro

2,10 5,30 

ZAKAJ H+S

Že več kot 60 let smo strokovnjaki za visokokakovostne sisteme ograj in vrat.

NAŠA VIZIJA

Svojim strankam ponujamo več kot 60 let izkušenj na področju ograj, vrat in vratnih sistemov. Na naši spletni strani boste našli visokokakovostne izdelke, ki vam bodo zagotavljali dolgoročno zadovoljstvo z vašo ograjo. Z veseljem vam pripravimo tudi ponudbo po meri. Kontaktirajte nas še danes!

H+S ZAUNTECHNIK, TRADICIONALNO AVSTRIJSKO PODJETJE, KI JE MERILO ZA REŠITVE, USMERJENE K STRANKAM, IN INOVATIVNE IZDELKE. S podjetjem H+S Zauntechnik se zdaj lotite svojega projekta za ograjo.

ZAKAJ H+S

Že več kot 30 let smo strokovnjaki za visokokakovostne sisteme ograj in vrat.

Svojim strankam ponujamo več kot 30 let izkušenj na področju ograj, vrat in vratnih sistemov. Na naši spletni strani boste našli visokokakovostne izdelke, ki vam bodo zagotavljali dolgoročno zadovoljstvo z vašo ograjo. Z veseljem vam pripravimo tudi ponudbo po meri. Kontaktirajte nas še danes! Veseli nas, da bomo skupaj z vami uresničili vaš projekt!

 

NAŠA VIZIJA

H+S ZAUNTECHNIK, TRADICIONALNO AVSTRIJSKO PODJETJE, KI JE MERILO ZA REŠITVE, USMERJENE K STRANKAM, IN INOVATIVNE IZDELKE. S podjetjem H+S Zauntechnik se zdaj lotite svojega projekta za ograjo.