sistemi vrat

Izbira

Ponujamo širok izbor sistemov vrat. Poleg visokokakovostnih izdelkov, ki jih proizvajamo neposredno na avstrijskem Štajerskem, ponujamo tudi cenovno ugodne alternative. To pomeni, da lahko ponudimo ustrezno rešitev za vse potrebe in vsak žep. Odkrijte naše različne sisteme:

sistem vrat UNI:

Optimalno se ujema z našimi mrežastimi ograjami. Sistem odlikuje visoka kakovost izdelave in proizvodnja neposredno na avstrijskem Štajerskem. Material je aluminij, vsi pritrditveni deli so izdelani iz aluminija ali legiranega jekla. Vrtna vrata so že pripravljena za montažo in prepričajo s svojo stabilnostjo. Sestavljeni so iz okvirja iz oblikovane cevi in opremljeni s polnilnimi mrežami z velikostjo

oken 200×50 mm in debelino žice 5 mm. Vključno s kompletom stebričkov usmerjenih za betoniranje, vključno s kljuko in ključavnico iz legiranega jekla. Naknadna vgradnja električnega odpiralca vrat je mogoča brez težav. Zaradi neprekinjenega utora za pritrditev lahko poljubno izberete višino nad tlemi, vrata pa lahko uporabljate tako na levi kot na desni strani. Variante: Pocinkana, pocinkana + zeleni premaz (RAL 6005) Pocinkana + antracitno sivi premaz (RAL 7016) S temi različnimi oblikami in funkcijami naš sistem vrat ne zagotavlja le varnosti in stabilnosti, temveč predstavlja tudi estetski dodatek vaši ograji.

Tehnične podrobnosti:

Sistem vrat za prehod oseb: svetla širina 1210 mm, skupna širina 1320 mm

Sistem večjih vrat: svetla širina 3330 mm, skupna širina 3440 mm

Sistem vrat Uli6040:

Sistem vrat Uli6040 ne navdušuje le s privlačno zasnovo z rešetkami in velikostjo oken 200×50 mm, temveč tudi z odličnim razmerjem med ceno in storitvijo. Odlično se ujema z našimi mrežastimi ograjami.

Sistem vrat je sestavljen iz robustnega okvirja iz oblikovane cevi (40×40 mm) in je dobavljen z ustreznim kompletom stebričkov (60×40 mm). Pritrdilni deli za montažo mreže niso vključeni.

Polnilo je izdelano iz mreže z velikostjo oken 200×50 mm in debelino žice 5 mm. Sistem vrat se lahko uporablja tako na levi kot desni strani ter je opremljen s ključavnico s cevastim okvirjem, vključno s cilindričnim vložkom in kljuko.

Tehnične podrobnosti:

Sistem vrat za prehod oseb: svetla širina 1220 mm, skupna širina 1300 mm

Sistem večjih vrat: svetla širina 3025 mm, skupna širina 3145 mm

 

Sistem vrat Uli6040 ni le vizualno privlačen, temveč tudi funkcionalen in robusten. Je idealen za uporabo v povezavi z našimi mrežastimi ograjami.

Sistem vrat Oktavia za žično ograjo

Naš sistem vrat je posebej zasnovan za sisteme žičnih ograj in je izdelan neposredno na avstrijskem Štajerskem. Sestavljen je iz okvirja iz okrogle cevi in kompleta stebričkov z mrežnim priključkom usmerjenim za betoniranje. Varjena mreža ima velikost oken 100 x 60 mm in debelino žice 3,8 mm, kar zagotavlja stabilnost. Prilagodljiva uporaba
Sistem vrat se lahko uporablja na levi in desni strani. Sistem vrat je opremljen s ključavnico in okovjem, vključno s cilindričnim vložkom. V obseg dobave so vključeni trije ključi.

Izvedbe: pocinkano, zelena, antracitno siva Z našim sistemom vrat lahko svoji žični ograji dodate piko na i!

Dimenzije

Sistem vrat za prehod oseb: svetla širina 1000 mm, skupna širina 1120 mm

Sistem večjih vrat: svetla širina 3500 mm, skupna širina 3620 mm

Sistem vrat Elite:

Naš cenovno najugodnejši sistem vrat je odlična rešitev za vašo ograjo iz mrežnega pletiva. Ta sistem vrat, izdelan iz robustnega okroglega cevastega okvirja in kompleta stebričkov z mrežnim priključkom in zaščito pred dvigovanjem, ponuja trdno konstrukcijo po privlačni ceni.

Varjena mreža ima velikost oken 50 x 50 mm in debelino žice 4 mm, kar zagotavlja dodatno stabilnost in varnost. Sistem vrat lahko montirate na desno in levo stran.

Sistem vrat je opremljen s ključavnico s cevastim okvirjem in plastičnim ročajem. Izvedba: zelena, antracitno siva

Dimenzije

Sistem vrat za prehod oseb: svetla širina 940 mm, skupna širina 1060 mm

Sistem večjih vrat: svetla širina 2940 mm, skupna širina 3060 mm

Pojdite sedaj direktno v trgovino:

ZAKAJ H+S

ŽE VEČ KOT 60 LET SMO STROKOVNJAKI ZA VISOKOKAKOVOSTNE SISTEME OGRAJ, VRAT IN VRAT.

NAŠA VIZIJA

Ponujamo našim strankam izkušnje, ki segajo že več kot 60 let na področju ograj, vrat in vrat. Na naši strani boste našli visokokakovostne izdelke, ki vam bodo zagotovili dolgotrajno zadovoljstvo z ograjo. Z veseljem vam tudi pripravimo individualno ponudbo. Stopite v stik z nami že danes!

Veselimo se uresničitve vašega projekta skupaj z vami!

H+S ZAUNTECHNIK, TRADICIONALNO AVSTRIJSKO PODJETJE KOT MERILO ZA REŠITVE IN INOVATIVNE IZDELKE, USMERJENE K STRANKAM.

ZAKAJ H+S

Že več kot 30 let smo strokovnjaki za visokokakovostne sisteme ograj in vrat.

Svojim strankam ponujamo več kot 30 let izkušenj na področju ograj, vrat in vratnih sistemov. Na naši spletni strani boste našli visokokakovostne izdelke, ki vam bodo zagotavljali dolgoročno zadovoljstvo z vašo ograjo. Z veseljem vam pripravimo tudi ponudbo po meri. Kontaktirajte nas še danes! Veseli nas, da bomo skupaj z vami uresničili vaš projekt!

 

NAŠA VIZIJA

H+S ZAUNTECHNIK, TRADICIONALNO AVSTRIJSKO PODJETJE, KI JE MERILO ZA REŠITVE, USMERJENE K STRANKAM, IN INOVATIVNE IZDELKE. S podjetjem H+S Zauntechnik se zdaj lotite svojega projekta za ograjo.